?

Log in

No account? Create an account

Mika Sipuran verkkopäiväkirja

99 päivää kesään: päivä 68

99 päivää kesään: päivä 68

Previous Entry Share Next Entry

Otson vuoro sairastua, joten toinen kotipäivä heti perään. Netflix huolehti viihteestä, ja minä yritin purkaa rästitöiden vuorta. Luovutin pian. Kuin hykkäisi hammastikulla Alppien kimppuun. Loput Lähtelänoja-aineistosta sain naputeltua taulukkoon, mutta koepinon selättäjäksi minusta ei ollut. Minulla olisi myös vapaat kädet suunnitella tiedeopintokokonaisuutta lukioomme, tehdä sitä missä olen parhaimmillani, ja sitä mikä ei ole koskaan maistunut puulta. Mutta nyt ei irtoa. Paukut on paukuteltu.

Lähtelänojan tulokset ovat mielenkiintoisia, koska ne osoittavat kaikki ennakkoluulot ja odotukset vääriksi. Klaukkalan hulevedet eivät likaa ojaa. Kiintoainetta ja ravinteita tulee hyvin vähän peltoalueilta. Edes epäilyttävä, naudan ravinnolta ennen ja jälkeen tuoksahtava sivuoja ei vaikuta Lähtelänojan veden laatuun. Oja on puhdas, mutta jos joku kuormittava pätkä virrasta pitäisi nimetä, se olisi loppupään ryteikköinen metsätaival. Metsähoitotoimien ulkopuolelle jäänyt savipohjainen pöpelikkö.

Vapusta tulee rauhallista toipilaisuutta. Yritän unohtaa työasiat, ja korvata ne muilla maallisilla murheilla. Pihamökki odottaa täysremonttia ja terassin kaiteessa kasvaa sieni. Kuinkahan mounta Bilteman halppiskonetta noiden töiden aikana sauhahtaa?

Sivun tarjoaa LiveJournal.com